Logo

Vandkastanje - Cleocharis tuberosa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vandkastanje - Cleocharis tuberosa 

 
Vandkastanje er en sprød, sød rodknold fra en sivart, der dyrkes i sumpområder og damme, ofte også i sumpede rismørker. Hovedsagelig i Kina og Thailand. Det er størrelsen og den mahognifarvede skræl, der har givet den navn, den har intet botanisk fællesskab med kastanjer.

 
Friske vandkastanjer skal skrælles, før det hvide, søde, sprøde kød kan spises råt eller tilberedt, ofte strimlet i kinesisk eller japansk mad. Herhjemme fås vandkastanjer kun på dåse. En rest holder sig fint op til en uge i køleskab, dækket af vand.

 

Se alle de bedste opskrifter med Vandkastanje

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her