Logo

Vermicelli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vermicelli


Vermicelli er en traditionel type nudler der ligner spaghetti. Det normalt tyndere end spaghetti. Vermicelli  er forskellige typer tynde nudler fra Asien.

 

# Ingredienser

225 g kinesiske ris vermicelli (eller bønnetråde)

Olie til stegning

1. Skær et bundt af vermicelli i halve.
Træk forsigtigt hver halvdel fra hinanden til små bundter.

 

2. Varm ca 5 cm olie op til 190 °C i en wok eller en dyb pande, over mellem-høj varme.

Brug en hulske eller en tang og sænk et lille bundt vermicelli ned i den varme olie.

 

3. Koges indtil vermicelli flyder op til overfladen, 3 til 5 sekunder; fjern dem straks.

 
4. Afdryp vermicelli på køkkenrulle.
Gentag med resterende vermicelli. 




Vermicelli


Trin 1: Skil vermicelli. 



Vermicelli

Trin 2: Læg vermicelli ned i den varme olie.

 

Vermicelli


Trin 3: Kog vermicelli. 



Vermicelli

 

Se alle de bedste opskrifter med Vermicelli


Se alle de bedste opskrifter med Kinesiske retter


Se i øvrigt Pasta.

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her