Logo

Consommé med marv

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Consommé med marv 

 
Forret Suppe. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. (4 personer)

 
# Ingredienser til Consommé med marv:
1,5 l consommé
ca. 100 g oksemarv
2 dl letsaltet vand
*
Sådan laves Consommé med marv:
1. Hvis man koger consomméen selv, se Consommé, kan man skære marven ud af de ukogte skankeben med en spids, skarp kniv.
Ellers kan marven bestilles hos slagteren.


2. Skær marven i ½ cm tynde skiver med en skarp, varm kniv, så går det lettest.
Kog et par dl vand op med lidt salt og sænk marvskiverne heri ½-1 minut.
De skal netop skifte farve.

 
3. Fordel consomméen i varme bouillonkopper og læg et par skiver marv i hver i serveringsøjeblikket.

 
Tips: Consommé med marv kan serveres med et drys finthak­ket persille eller kørvel.
Kan fryses; holdbarhed: ca. 3 måneder.
 
Se de bedste opskrifter med Consommé  

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her