Logo

Fiskebouillon.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskebouillon. 

 
Lav din egen fiskebouillon - En god fiskebouillon skal være hjemmelavet! Denne er let at lave, smager af noget og kan bruges i mange lækre retter
Portionen giver 1¾ liter

 
# Ingredienser
1 hoved af en torsk eller laks samt rester, skind og ben, eller blot rester, skind og ben
1-2 løg, skåret i skiver
1 gulerod, skåret i skiver
1-2 stilke bladselleri, skåret i skiver
citronsaft
1 krydderurtebuket eller 2 laurbærblade

 
* Tilberedning
1. Fiskehoved og rester skylles og lægges i en stor gryde.
Dækkes med vand og bringes i kog.

 
2. Fjern alt skum fra overfladen med en hulske og tilsæt de øvrige ingredienser.
Dæmp varmen, læg låg på og lad det hele simre i 30 min.

 
3. Afkøles og hældes gennem en sigte.
Opbevares i køleskab og anvendes i løbet af 2 døgn.

 
Se alle de bedste opskrifter med Wok

Se alle de bedste opskrifter med Suppe

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
St-Bededag
Hvad laver du på St. Bededag 2024?
Effektiv reklame - klik her