Logo

Rabarberlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberlikør

uses i vodka og friskes op med danskvand. Du må straks prøve at lave rabarberlikør. Det er supernemt og smagen - en waou-oplevelse. Opskriften er let og gennemtestet ... en frisk rabarberopskrift

 
# Ingredienser
400 g rabarber
400 g sukker
1 vaniljestang
5 dl vodka
*

 
Fremgangsmåde
Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i et patentglas sammen med sukker og en flækket vaniljestang.
Hæld vodka på, og luk tæt.
I de første par dage er det en god idé at vende glasset en gang om dagen, så sukkeret opløses.
Lad derefter likøren stå og trække i mindst 3 uger og gerne et par måneder.
Sigt rabarber og vaniljestang fra, og opbevar likøren i en fin flaske.
Server den som læskende drink ved at komme isterninger i glasset og tilføje saft fra ½ lime.
Hæld 6 centiliter likør i glasset, og fyld op med danskvand.  

 
Tips: Hvis du ikke bruger sukker, får du en rabarbersnaps - det er også godt.
Vil du se flere dejlige opskrifter med rabarber - så se HER
Se flere dejlige opskrifter med drinks HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 7.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?



Effektiv reklame - klik her