 
 
   
Du vil blive glædeligt overrasket over den meget fine smag
af denne cognac-cocktail med varm te. De vigtigste ingredienser er te, kandis, fløde
og cognac. 
Til 4 personer
 
# Ingredienser
1 dl piskefløde 
8 tsk kandis (ca. 40 g) 
4 spsk cognac 
6 dl skoldhed te, fx assam te 
Pynt: chokoladekaffebønner
 
* Tilberedning
Pisk fløden til et let skum. 
Knus evt. kandis let. 
Kom kandis og cognac i 4 kopper eller glas (som tåler
varme). 
Fordel først den varme te og dernæst flødeskum i kopperne. 
Pynt med chokoladekaffebønner og server straks. 
 
Tips: Assam te kan erstattes med darjeeling te. 
Tedrikken kan også tilberedes med kenya te og mørk rom. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Drikke
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.