Logo

Ananas- og kokosis med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananas- og kokosis med chokolade

 
En cremet is af ananas og kokos, som smager skønt og en smule eksotisk efter et godt grillmåltid. En dejlig let opskrift på "Ispop" - prøv selv

 
# Ingredienser
400 g frisk ananas, i tern
1 dl kokosmælk
1 tsk rørsukker, efter smag
¼ vaniljestang, kornene af
100 g mørk chokolade, til pynt
Isforme + ispinde
*

 
Fremgangsmåde
Blend ananas, kokosmælk, sukker og vanilje sammen med en stavblender, til massen er ensartet. Smag evt. til med mere sukker.
Fordel blandingen i ispindeforme.
Frys ispindene i min. 4 timer, til de er dybfrosne.
Smelt chokolade over vandbad, og dekorer ispindene.
Sæt dem tilbage i fryseren inden servering, så de er fine og faste.

 
Tips: Prøv at tilsætte et nip salt, inden du blender isen. Det trækker masser af ananassmag frem.

 
Se flere dejlige opskrifter på is HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter

 
Oversat fra engelsk: En ispop er et vand eller en mælkebaseret formfrosset snack på en pind. I modsætning til is eller sorbet, der piskes under frysning for at forhindre iskrystaldannelse, fryses en ispop i hvile og bliver en fast isblok. Pinden bruges som håndtag til at holde den i.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her