Logo

Kogt hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogt hamburgerryg

 
Hamburgerryggen er den midterste del af kammen, som er saltet og let røget. Den koges som regel i vand, uden tilsætning af salt.
Hvis kogelagen skal bruges til sauce, spæder man med halvt rødvin og halvt vand.
I Danmark er der gamle traditioner for at røge og salte kød. Før i tiden var det ganske enkelt en nødvendighed. I dag salter og røger man mest for smagens skyld.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
1 kg hamburgerryg
2 kviste persille

1 laurbærblad
2 forårsløg eller 1 stort løg
2 nelliker

 
* Tilberedning
1. Læg hamburgerryggen i en stor gryde i så meget koldt vand, at det lige akkurat dækker.
Bring det i kog og skum suppen grundigt.

 
2. Bind persille, laurbærblad og forårsløg sammen.
De hele nelliker stikkes ind i løgene.
Læg det i gryden og lad kødet koge i 20 min.
Sluk og lad hamburgerryggen trække i lagen i 15 min.

 
3. Serveres med dampede grønsager, persillekartofler og grovbrød.

 
Find gode opskrifter med grønsager HER
Find gode opskrifter på tilbehør HER eller en grøn salat HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her