Logo

Koteletgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Koteletgryde


Koteletfad med rosenkål og tomatpuré, en rigtig god gammel kending som mormor har lavet i mange årtier - og den er stadig god, med flute eller grove boller til

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 40 min. Fryseegnet

 
# Ingredienser
4-6 svinekoteletter
500 g kartofler
35 g smør

salt, peber fra kværn
1 løg

2 dl bouillon
1 lille ds (80 g) tomatpuré
250 g rosenkål, frossen

 
* Tilberedning
1. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger, der lægges i et smurt ovnfast fad.

 
2. Brun koteletterne i smør på en pande.
Læg dem over kartoflerne.
Drys med salt og peber.

 
3. Pil løget, skær det i tynde ringe og svits det på panden.
Læg det over kødet.
Hæld 2 dl kogende bouillon på panden.
Rør tomatpureen i og bring det i kog.
Hæld bouillonen i fadet.

 
4. Stil fadet i en varm ovn ved 200 °C og lad retten stege i ca 30 min, eller til kødet er næsten mørt.

 
5. Læg rosenkålen over kødet og stil fadet tilbage i ovnen, til kålen er mør.

 
6. Retten serveres i fadet. Giv flute eller grove boller til.

 

Se alle opskrifter med boller HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.288 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Takeaway
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her