Logo

Grillet chili-marineret svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet chili-marineret svinekød

 

Svinekød marineret og grillet på gasgrill, kulgrill eller i ovnen. En svinemørbrad kan på få minutter trylles om til sommerens lækreste grillret med en skøn smag af chili, spidskommen, hvidløg og limesaft.

Giver 6 til 8 portioner

 
# Ingredienser
3 spsk knust tørret pasilla chili, uden kerner
1 tsk groft salt eller havsalt
½ tsk knust spidskommen
2 spsk olie
1 spsk frisk limesaft
3 fed hvidløg, finthakket
900 g svinemørbrad eller tykke, svinekoteletter uden ben, skær fedtet væk
Strimlet romaine salat (valgfrit)
Radiser til pynt

 
* Fremgangsmåde
1. Bland chili, salt og spidskommen i en lille skål.
Rør olie og limesaft i til det bliver en jævn pasta.
Rør hvidløg i.

 
2. Lav en sommerfugl af kødet ved at skære på langs ca 2/3 igennem, sådan at kødet er i et stykke; Bred kødet fladt ud.

 
3. Skær mørbraden på tværs i 8 lige store stykker.
Skær ikke koteletterne i stykker.

 
4. Læg kødet imellem to stykker film.
Bank kødet til 6 mm tykkelse med den flade side af en kødhammer.

 
5. Spred chilipastaen på begge sider af kødstykkerne så det dækker jævnt.
Læg det i et lavt ildfast fad.
Mariner, tildækket, i køleskabet i 2 til 3 timer.

 
6. Forbered kullene til grillen eller forvarm stegeovnen.
Grill eller steg kødet 15 cm fra varmekilden i 8 til 10 min hvis det grilles, eller 6 til 7 min hvis det steges, vend det en gang.
Serveres på en salatbeklædt tallerken. Pynt hvis det ønskes.


Grillet chili-marineret svinekød 
Trin 2: Lav en sommerfugl af kødet.


Grillet chili-marineret svinekød 
Trin 3: Skær mørbraden i 8 lige store stykker.


Grillet chili-marineret svinekød 

Trin 4: Bank kødet til 6 mm tykkelse.


Grillet chili-marineret svinekød 



INFO: Romaine salat - Cos-salat; longifolia, kaldes også for romersk salat, hjertesalat og bindsalat. Den har opretvoksende blade, som danner et højt hoved af varierende fasthed. Bladene er lange, har en kraftig og sprød midternerve, og en god smag, en del sorter med et anstrøg af bitterhed, som kan give mere smag til en salat.

 

Se alle de bedste opskrifter med Svinemørbrad

 

Se alle de bedste opskrifter med Mexicansk

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 5.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her