Logo

Salat Normandie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Salat Normandie

 
Du kan sammensætte denne lækre salat og servere den som tilbehør eller som en ret. Find de bedste opskrifter her.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
300 g kogt kyllinge- eller hønsekød
1 salathoved
2 æg

3 små tomater
100 g champignoner
1 syrligt æble

2-3 spsk citronsaft
10-12 oliven med rød peberfyld


Salatdressing:
100 g flødeost
2-3 spsk fløde
salt og peber
2-3 spsk fintklippet purløg og hakket persille
 
* Tilberedning
1. Skær fjerkrækødet i små tern, skyl salatbladene og snit du inderste blade af salathoved et i fine
strimler.

 
2. Hårdkog æggene. Pil dem og del dem i både.
Skær også tomaterne i både.
Drys dem med lidt salt.

 
3. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Skær æblet i små tern.
Vend champignonskiver og æbleterninger i citronsaft (det er vigtigt).
Del de fyldte oliven i halve.

 
4. Læg du hele salatblade på et fad.
Blandt du øvrige ingredienser til salaten og læg dem på salatbladene.

 
5. Mos osten med en gaffel og rør den jævn med fløden.
Smag til med salt og peber og bland purløg og persille i.
Hæld salatdressingen over salaten og server flûtes eller ristet brød til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her