Logo

Agurke relish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurke relish



Denne agurke relish opskrift er det perfekte tilbehør til dit næste ostefad. Serveres som et velsmagende hit til ost, brød og koldt kød.

# Ingredienser
1 kilo sylteagurker
550 g løg
280 g salatagurk, revet
1½ tsk havsalt
50 cl sukker
75 cl hvid eddike
15 cl hvedemel
1½ tsk fuldkornsennep
1½ tsk karrypulver

* Tilberedning

1. Hak sylteagurk og løg i en foodprocessor.

Bland sammen med agurken og saltet i en stor skål.

Lad det sidde natten over.

2. Tøm overskydende væske ud af skålen.

Anbring agurkeblandingen i en stor gryde med sukkeret og ¾ af eddike og kog op.

3. Bland mel, sennep, karrypulver og resten af eddike i en lille skål.

Hæld denne blanding i gryden og kog i 20 minutter under omrøring ofte.

Hæld i steriliserede sylteglas, og luk tæt til.

Husk etiketter og dato.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her