# Ingredienser
6-12 burgerboller
2 spsk hvedemel
havsalt og friskkværnet peber
750 g fisk i filet, fx torsk, hvilling eller rødfisk
1 spsk olie
1-2 røde peberfrugter
1 squash
evt. 1 lille salatløg
6 spsk mayonnaise (se evt opskrift)
* Tilberedning
Skyl fisken hurtigt i koldt vand i en skål.
Hæld mel i en dyb tallerken.
Bland salt og friskkværnet peber i melet.
Varm olie på en slip-let-pande ved stræk varme.
Tag panden fra varmen.
Vend fiskefileterne i melblandingen og læg fisken på panden.
Sæt panden over igen og steg fiskefileterne ved god varme
2-3 min. på hver side.
Vend med en paletkniv.
Skyl peberfrugten i koldt vand, skær stilken af, og fjern
frøene.
Skær peberfrugten i stykker eller ringe.
Skyl squash, og skær i skiver.
Steg peberfrugt og squash på en varm grill eller grillpande
eller i lidt olie på en slip-let-pande.
Krydr med salt og peber.
Flæk burgerbollerne, og rist dem på en brødrister eller i
ovnen (det er lettere, hvis man er mange).
Smør dem med mayonnaise.
Saml fiskeburgerne med stegte grønsager og fisk, og evt.
løgringe.
Alternativ dressing: Krydderurte-dressing
Se alle opskrifter Også for
børnekokke