Logo

Pitabrød med tunfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pitabrød med tunfisk


Æble og gulerod giver sprødhed i tunsalaten, som vi har fyldt i grove pitabrød. Salaten er også god på groft rugbrød.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til :

1 dåse tun i vand eller olie

50 g mayonnaise

1 dl kvark el. lign.

1 spsk citronsaft

1 lille æble

1 gulerod

purløg eller persille

salat og spirer

salt og peber

2 grove pitabrød

*

 

Sådan laver du Pitabrød med tunfisk:

Lad tunfisken dryppe af i en sigte.

Rør mayonnaisen sammen med citronsaft.

Skær æblet i små terninger og riv guleroden groft.

Vend det i dressingen sammen med tunfisk og fintsnittet purløg eller hakket persille.

Smag til med salt og peber.

 

Fyld lune pitabrød med salat, spirer og tunsalat.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her