 
 
   
Tyndt skivede broccolibuketter let stegt og serveret i en dejlig
sauce med ingefær og appelsin. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min. Tilberedning:
10 min. 
 
# Ingredienser
750 g broccoli 
2 tynde skiver frisk ingefær 
2 fed hvidløg
1 appelsin 
2 tsk Maizena 
1 spsk lys sojasauce 
½ tsk sukker 
2 spsk vegetabilsk olie 
 
* Tilberedning
1. Broccoli deles i små buketter. 
Skræl stilkene med en skrællekniv og skær dem derefter i
tynde skiver med en skarp kniv. 
 
2. Ingefær skæres i tynde stave, og hvidløget i skiver. 
 
3. Skræl to lange strimler skal af appelsinen og skær dem i
tynde strimler. 
Lægges i en skål, dækkes med koldt vand og sættes til side. 
 
4. Pres saften ud af appelsinen og rør den sammen med Maizena,
sojasauce, sukker og 4 spsk vand. 
 
5. Varm olien i en wok eller stor pande. 
Tilsæt de skivede broccolistilke og lynsteg i 2 min. 
 
6. Tilsæt ingefær, hvidløg og broccolibuketter og lynsteg i
yderligere 3 min. 
 
7. Rør appelsinsaucen i wokken og kog under konstant
omrøring, til saucen er jævnet og dækker broccolien. 
 
8. Afdryp strimlerne af appelsinskal og rør dem i wokken
inden servering. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 133. Sukker 6 g. Proteiner 9 g. Fedt 7 g.
Kulhydrater 10 g. Mættede fedtsyrer 1 g. 

 
 

 
VARIANT 
Retten kan eventuelt laves med blomkål eller en blanding af
blomkål og broccoli. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Grønsager
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.