 
 
   
Denne opskrift på en sød chokolade omelet er både nem at
lave og smager fantastisk med hindbær og vaniljeis. Få en skøn og velsmagende
dessert her
4 Personer
 
# Ingredienser
8 æggeblommer 
6 æggehvider 
1 dl pasteuriseret æggehvide, (ca. 3 æggehvider) 
50 g sukker 
100 g chokolade (60-70%) 
½ dl piskefløde 
50 g smør 
1 liter god vaniljeis
 
Puré: 
200 g optøede frosne hindbær 
50 g sukker
 
* Tilberedning
Blend hindbær med sukker til en puré.
Pisk æggeblommer og æggehvider sammen. 
Pisk de pasteuriserede æggehvider stive med sukker.
Smelt chokoladen i vandbad. 
Vend forsigtigt den flydende chokolade med fløde, æggemasse
og de stive æggehvider. 
Steg massen som 4 omeletter på panden i lidt smør.
Rul omeletterne sammen, og server dem med vaniljeis og hindbærpuré.
 
En omelet er 100 procent sikker, hvis den bliver stegt under
et låg i 2 min.
 
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.