 
 
   
Dessert. Arbejdstid: 20 min. Skal trække: ca. 1 time. Let at lave. Lav pris. (4 personer) 
 
# Ingredienser
til Frugtcocktail med druer:
250 g blå druer 
2 æbler 
½ lille honningmelon
Marinade:
4 spsk citronsaft 
4 spsk hvid portvin 
1 spsk sukker 
Pynt: 8-10
valnøddekerner 
4 portionsglas 
*
Sådan laves Frugtcocktail
med druer:
1. Halver druerne og
fjern kernerne. 
Skyl æblerne, fjern
blomst, stilk og kernehus og skær dem i tynde både. 
Dryp dem med lidt
citron, så de bevarer den lyse farve. 
Del melonen, fjern
kernerne, skrab forsigtigt kødet ud og skær det i terninger. 
 
2. Bland druer-,
æble- og melonstykker og fordel frugten i 4 portionsglas. 
 
Marinade:
3. Opløs sukkeret i
citronsaften, tilsæt portvin og hæld marinaden over frugten. 
 
4. Hak
valnøddekernerne og drys dem over frugten. 
Stil glassene i
køleskabet i ca. 1 time før servering. 
 
Tips: Server eventuelt et glas af den i
frugtcocktailen anvendte portvin til. 
Pærer kan erstatte
æblerne. 
 
Se flere
opskrifter med Frugt
  
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO
ooo -----------