 
 
   
Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx Jordbærsorbet, Hindbær-skovjordbærsorbet, Pære-vaniljesorbet,
Fersken-verbenasorbet, Litchi-limesorbet.
Forberedelse: 15 min. 
Tilberedning: 3 min.  4 personer. 
 
# Ingredienser
175 g melis
500 g jordbær
saft af 1 citron 
 
* Tilberedning
Kom sukkeret i en gryde, og smelt det med 1 dl vand for lav
varme. 
Bring i kog, tag det fra varmen, og køl af. 
 
Skyl jordbærrene. Nip haserne.
Kør dem i en blender eller foodprocessor med citronsaften. 
Tilsæt den afkølede sirup, og kør cremen i en ismaskine, 
ifølge brugsanvisningen. 
 
Hindbær-skovjordbærsorbet
Udskift jordbærrene med hindbær og skovjordbær.
 
Pære-vaniljesorbet
Udskift jordbærrene med pærer, og tilsæt 1 tsk
vaniljeekstrakt.
 
Fersken-verbenasorbet
Udskift jordbærrene med skoldede ferskner, og 
tilsæt 2 spsk verbenasirup.
 
Litchi-limesorbet
Udskift jordbærrene med litchifrugt, og 
citronsaften med saften af 1 lime.
 
Se alle de bedste opskrifter med  Dessert  Is og sorbet  Frugt og bær  Jordbær 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------