 
 
   
Hjemmelavet jordbærsyltetøj er nemt og hurtigt at lave. Syltetøj med jordbær smager lækkert på brød, i lagkage og roulade. Få den bedste opskrift her. Kogetid: ca 20 min. 
 
# Ingredienser
1 kg jordbær 
600 g sukker (ca 7
dl) 
saft af 0 citron 
1½ tsk
konserveringsmiddel (Atamon)
 
* Fremgangsmåde
1. Skyl og nip jordbærrene
og lad dem trække med sukkeret 10-12 timer. 
 
2. Bring bærrene
langsomt i kog. 
Tilsæt citronsaft og lad dem koge i 10 min. 
Tag bærrene op af
saften og kom dem på rene glas. 
 
3. Kog lagen ind i
10 min. 
Tilsæt
konserveringsmiddel og hæld lagen på bærrene. Luk glassene. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Jordbær
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------