 
 
   
De traditionelle, amerikanske juleingredienser får i denne
ret en kinesisk drejning med ingefær, kastanjer og sojasauce. 
4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 15 min. 
 
# Ingredienser
1 kalkunbryst, ca. 600 g 
2 spsk solsikkeolie 
15 g eller 2 spsk ingefær 
50 g friske eller frosne tranebær 
100 g kastanjer fra dåse 
4 spsk tranebærsauce 
3 spsk lys sojasauce 
salt og peber 
 
* Tilberedning
1. Fjern eventuelt skind fra kalkunbrystet og skær det i
tynde skiver. 
 
2. Varm olien i en stor, forvarmet wok eller tykbundet
pande. 
 
3. Kom kalkunkødet i wokken og lynsteg i 5 min, eller til
det er gennemstegt. 
 
4. Ingefær hakkes fint med en skarp kniv. 
 
5. Kom ingefær og tranebær i wokken·og lynsteg i 2-3 min,
eller til tranebærrene er bløde. 
 
6. Tilsæt kastanjer, tranebærsauce og sojasauce, smag til
med salt og peber og lad det boble i 2-3 min. 
 
7. Fordel retten på 4 varme tallerkener og server straks. 
 
Næringsindhold: 
Kalorier 167. Sukker 11 g. Proteiner 8 g. Fedt 7 g.
Kulhydrater 20 g. Mættede fedtsyrer 1 g.
 
 
 


Kokkens tip
Det er vigtigt, at wokken er meget varm, inden du lynsteger.
Hold hånden 7-8 cm over bunden - så skal du kunne mærke varmen udstråle fra
den. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.