# Ingredienser til Kirsebærsauce
3 dl kirsebærsaft
1 tsk frugtgrødsjævner eller kartoffelmel
et par håndfulde syltede kirsebær, gerne fra glas
*
Sådan laves Kirsebærsauce
1. Bring kirsebærsaften i kog.
2. Rør frugtgrødsjævner eller kartoffelmel glat med lidt
koldt vand.
3. Tag gryden fra varmen og tilsæt jævningen under piskning.
4. Varm de syltede kirsebær i saucen, men se til, at den
ikke koger, hvis der bruges kartoffelmel, så bliver den lang.
Tips: Nyd saucen varm, lun eller kold til diverse
desserter.
Syltede/henkogte bær kan bruges.
Regn med et glas (400 g) syltede kirsebær og ½-1 dl vand
eller portvin.
Bring det til kogepunktet og jævn som herover angivet.
Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
........................................................................................................................