Sennep og estragon
giver her en fin smag til kødet. Men krydr forsigtigt, smagen skal kun kunne
anes. Retter med bøf hitter altid! Kan anbefales
Tid: 25-30 min. 4
pers.
# Ingredienser
400 g hakket oksekød
1 tsk salt
¼ tsk peber
1½ spsk kartoffelmel
½ dl mælk
1 æg
1 spsk fransk sennep
1 tsk estragon
2 spsk smør eller
margarine
SALAT:
3 stilke bladselleri
1 rødløg
1 skive hvidkål (200
g)
1 ds. ananas (200 g)
1 dl kvark
1 dl cremefraiche
½ tsk salt
¼ tsk peber
* Fremgangsmåde
1. Rør kødet med
salt, peber, kartoffelmel, mælk, æg, sennep og estragon.
2. Rør farsen smidig
og ensartet.
3. Opvarm
fedtstoffet på en pande.
Når det er
stegeklart kommes farsen på som en stor bøf.
Den skal fylde hele
panden.
4. Steg 5 min. Skær
bøffen i 4 eller 8 dele.
Vend dem og steg 5
min.
5. Skyl
bladsellerien og skær den i fine strimler.
Pil rødløget og skær
det i tynde skiver.
Skyl hvidkålen og
skær den i tynde strimler.
Bland grønsagerne
med ananas i tern.
6. Rør kvark, cremefraiche,
salt og peber sammen.
Rør det i salaten.
7. Server bøffen med
salat og brød.
Tips: Farsen kan også steges som små bøffer nogle
stykker ad gangen.
De kan fint serveres
som hamburgere sammen med salaten ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød eller Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------