Logo

Kvæder, syltede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kvæder, syltede 

 
Syltning Syltetøj Tilbehør. Arbejdstid: 40 min. Kogetid: ca 50 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.

 
# Ingredienser til Kvæder, syltede
1 kg kvæder
700 g sukker (ca 8 dl)
2 dl vand
1 dl eddike
Syltetøjsglas
*
Sådan laves Kvæder, syltede
1. Skyl kvæderne, fjern blomst og stilk og kog dem i vand, til de begynder at blive bløde, ca 20 min.

 
2. Tag kvæderne op og lad dem afkøle.
Skræl dem og del dem i 6-8 stykker. Kasser kernehuset.

 
3. Kog sukker, vand og eddike sammen. Skum lagen.
Tilsæt kvæderne og kog dem møre heri, ca 30 min.

 
4. Fordel kvædestykkerne i rengjorte, skoldede glas.
Kog lagen jævn for god varme uden låg og hæld den over frugten.
Luk straks glassene med skruelåg eller syltepapir.

 
Tips: Konserveringsvæske (Atamon) kan tilsættes lagen, inden den hældes over kvæderne.
Følg anvisningen på emballagen.
En flækket vaniljestang kan tilsættes kogelagen.
Den skal fjernes, før kvæderne kommes på glas.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kvæde

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (7 stemmer)
Siden er blevet set 8.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her