 
 
   
En frisk isdessert
med bær kan dine gæster ikke modstå. Hvis du har en ismaskine, kan du sætte
fart i frysningen, ved at komme massen i når den begynder at fryse. 
Tid: 20 min +
frysning 4 timer. 4 pers. 
 
# Ingredienser
3 æggeblommer 
½ dl flormelis 
1 spsk vaniljesukker
1½ dl kvark 
200 g frosne blåbær 
200 g frosne hindbær 
2 dl piskefløde 
citronmelisse
 
* Fremgangsmåde
1. Pisk
æggeblommerne skummende med flormelis og vanilje    sukker. 
 
2. Tilsæt kvark og
de frosne bær. 
 
3. Pisk fløden til
skum og vend det i blandingen. 
 
4. Hæld massen i en
randform. 
Frys isen i 4 timer. 
 
5. Efter frysningen
dypper du formen i varmt vand, så isen kan vendes ud på et fad. 
 
6. Garner
isdesserten med friske hindbær eller blåbær og friske blade af citronmelisse. 
 
Tips: Du kan evt. findele bærrene i
foodprocessoren, inden du rører dem i massen.
 
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------