 
 
   
Ideen til denne
salat kommer fra en restaurant i New York. Grapefrugten og pecannødderne giver
det der lille ekstra særpræg. Det smager saftsuseme godt. 
Tid:  40 min. 4 pers. 
 
# Ingredienser
1 kylling (1 kg) 
5 dl vand 
2 tsk salt 
4-5 hvide peberkorn 
1-2 persillekviste 
2 grapefrugter,
gerne røde 
2-3 selleristilke 
2 dl cremefraiche 
½ dl mango chutney 
¼ tsk salt 
¼ tsk peber 
½ pk. bacon 
salatblade
1 dl pecannødder 
 
* Fremgangsmåde
1. Optø kyllingen
hvis den er frossen. Skær den i fire stykker. 
 
2. Bring vand, salt
og hvide peberkorn i kog i en gryde. 
Læg
kyllingestykkerne i det kogende vand sammen med persillekvistene.
Lad det hele koge
25-30 min. 
 
3. Lad kyllingen
køle af. 
 
4. Skræl
grapefrugterne og skær hindefrie både ud af dem. 
Skyl sellerien og
skær den i strimler. 
 
5. Mix cremefraiche,
mango chutney, salt og peber til en sauce. 
 
6. Læg baconskiverne
på en kold pande og steg dem sprøde. 
 
7. Fjern skind og
ben fra kyllingen. Skær kødet i tern. 
 
8. Anret skyllede
salatblade på et fad. 
Fordel kylling,
grapefrugt, selleri og sauce henover. 
Smuldr bacon over og drys med pecannødder. 
 
Tips: Hvis det kniber med tiden, kan du bruge en
færdiggrillet kylling. 
Fjern skind og ben
og skær kødet i tern. 
Gå i øvrigt frem som
ovenfor. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------