 
 
   
En gryderet med
inspiration fra Det Fjerne østen. Soya og ananas giver her mørbraden en fin og
fyldig smag. Retter med mørbrad hitter altid! Kan anbefales
Tid:  20 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 4
mdr. 4 pers. 
 
# Ingredienser
500 g mørbrad 
1 ds. ananas (240 g)
½ dl tomatpuré 
½ dl soya, kinesisk
eller japansk 
1½ dl vand 
2 spsk vineddike 
1 løg 
15 cm agurk 
salt og peber 
 
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i 1 cm
tykke skiver. 
Lad ananassen løbe
af, men gem væden. 
 
2. Bland 1 dl af
ananasvæden med tomatpuré, soya, vand og vineddike i en gryde. 
Bring det i kog. 
 
3. Pil og hak løget.
Læg løg og kød i den kogende sauce. 
Lad det koge  5 min 
 
4. Skær ananassen i
tern. 
Skræl agurken og del
den på langs. 
Grav kernerne ud med en ske. 
Skær agurken i halvmåner. 
Kom ananas og agurk
i gryden. 
 
5. Giv gryden et
opkog og smag til med salt og peber . 
 
6. Server med pasta
eller ris i portionsskåle, samt salat. 
 
Tips: I stedet for mørbrad kan du bruge skinkekød,
som du skærer i strimler. 
Men beregn da 10 min
længere kogetid. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------