 
 
   
Nem dessert med vindruer marineret i sherry og vaniljecreme.
En god dessert til gæstemiddagen. Vindruedesserten er lækkert tilbehør til
blandt andet oksekød. Få opskriften her! (6 pers.) 
 
# Ingredienser
3 dl vand 
1 dl sød sherry 
3 spsk sukker 
750 g blå og grønne vindruer (gerne stenfrie)
 
Vaniljecreme: 
2½ dl cremefraiche 18% 
korn fra ½ stang vanilje 
2½ tsk sukker 
1 dl piskefløde 
 
* Tilberedning
Bring vand, sherry og sukker i kog i en lille gryde. 
Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg til ca. 2 dl
(ca. 8 min). Afkøl lagen. 
 
Halver og udsten vindruerne. Vend dem i lagen. 
Stil vindruerne tildækket i køleskabet i mindst 3 timer. 
 
Vaniljecreme: Bland cremefraiche med vaniljekorn og sukker. 
Pisk fløden stiv og vend den i. 
Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag
til. 
 
Hæld ved serveringen vindruer og lage i høje portionsglas og
server vaniljecremen i en skål ved siden af. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Vindruer
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.