En gammel faster
havde denne dessert som sin specialitet. Frugten blev serveret med is og det
hele var så utroligt lækkert! Lyder det ikke godt?
Tid: 20 min + tid
til afkøling. 4 pers.
# Ingredienser
4 nektariner
2 dl sukker
1 dl vand
2 dl rødvin
saft af ½ citron
1 kanelstang
½ tsk anis
* Fremgangsmåde
1. Dyp nektarinerne
i kogende vand. Træk skallerne af.
Flæk nektarinerne og
fjern stenene.
2. Bring sukker,
vand, rødvin og citronsaft i kog sammen med kanelstang og anis.
Lad krydderlagen
koge i 10 min.
3. Læg de halve
nektariner i og lad dem sagte simre i krydderlagen i 5 min.
Lad det hele køle
af.
4. Server
nektarinerne med vaniljeis eller cremefraiche.
Byd den kolde
krydderlage til.
Tips: Ferskner, halve æbler eller pærer kan koges i
den samme krydrede lage.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------