 
 
   
Røræg kan være en
ganske mættende ret, som er fin både til frokost og middag. Her serverer vi dem
med en velsmagende blanding af bacon, porre og æble. 
Tid: ca. 20 min. 4
pers. 
 
# Ingredienser
150 g bacon 
1 stor porre 
1 æble 
1 spsk smør eller
margarine 
6 æg
½ spsk hvedemel 
1 dl mælk 
½ tsk salt 
¼ tsk hvid peber 
½ dl finthakket
persille 
 
* Fremgangsmåde
1. Skær baconet i
strimler. Rens porren og skær den i strimler. 
Skræl æblet og skær det i tern. 
 
2. Steg bacon, porre
og æble i fedtstoffet på en pande. 
 
3. Slå æggene ud i
en gryde. 
Rør melet sammen med
mælken og rør det i gryden. 
Krydr med salt og
hvid peber. 
 
4. Lad æggemassen
simre under stadig omrøring til den er tyk og cremet. 
 
5. Fordel rørægget
på 4 tallerkener. 
Læg det stegte ved
siden af og drys med hakket persille. 
 
6. Server retten med
en blandet grøn salat. 
 
Tips: Anret gerne røræggene på ristet brød og drys
bacon/porreblandingen over. 
Så kan du servere
dejligt mættende smørrebrød. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Æg
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------