
 
Desserten
er en dejlig fromage uden æg, serveret med sæsonens blåbær og brombær.
5-6
personer. Arbejdstid: 30 min. Køletid: mindst 1 time. 
 
#
Ingredienser til Romfromage med brombær og blåbær:
1½
dl brun rom 
3
blade husblas 
2½
dl piskefløde
½
stang vanilje 
75
g flormelis 
 
Tilbehør:
250
g brombær og blåbær 
*
 
Sådan
laver du Romfromage med brombær og blåbær
Læg
husblassen i blød i koldt vand i 5 min. 
Tag
husblassen op af vandet, og knug vandet ud. 
Læg
husblassen i en skål med 1 dl rom, og sæt skålen i en gryde med varmt vand, til
husblassen er smeltet. 
Tag
skålen op, og lad blandingen køle lidt af. 
 
Pisk
fløde og vaniljekorn til blødt skum, og tilsæt flormelis. 
Rør
husblasblandingen i skummet i en tynd stråle. 
Hæld
straks romfromagen i portionsglas, og sæt dem i køleskabet i ca 1 time, til de
er stivnede. 
Server
romfromage med blåbær og brombær på toppen, og hæld lidt rom på ved servering. 
 
Se
flere dejlige desserter her
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD