
 
Desserten
er en klassiker: Vandbakkelser er lette, luftige kager. Her får du opskriften
på vandbakkelser med vaniljecreme, flødeskum og frugt
Arbejdstid:
ca. 30 min. Koge/bagetid: ca. 25 min. Ikke fryse-egnet. (8 stk) 
 
#
Ingredienser til vandbakkelser:
100
g smør 
1
dl vand 
100
g hvedemel 
2-3
æg 
500
g frisk frugt 
2
dl piskefløde 
½
stang vanilje 
2-3
spsk flormelis 
*
 
Sådan
laver du vandbakkelser:
Smelt
smør og vand sammen i en gryde. 
Tilsæt
melet på en gang og rør kraftigt med en træske, til dejen slipper gryden. 
Køl
dejen af og rør æggene i et ad gangen. 
Varm
ovnen op til 200 °C. 
Form
dejen til boller med to skeer og sæt dem på en bageplade med bagepapir. 
Bag
dem ca. 20 min. nederst i ovnen til de er sprøde og gennembagte. 
Lad
dem afkøle på en rist. 
Rens
frugten og skær den i terninger. 
Pisk
fløde, vaniljekorn og flormelis til blødt skum. 
Skær
et låg af vandbakkelserne og fyld dem med flødeskum og frugt. 
 
Se
flere dejlige desserter her
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD