 
 
   
  Yoghurtrand med kiwi fyldes med friske jordbær eller hindbær lige inden serveringen. Der er intet som en gammeldags dessert til at forsøde tilværelsen.
  Til 6 personer. Tilberedningstid:
ca 20 min. Ikke fryseegnet 
 
# Ingredienser
7 blade husblas 
2-3 kiwifrugter 
1 dåse henkogte ferskner
½ liter yoghurt naturel 
ca. 2 spsk sukker, eller
efter smag 
2 tsk vaniljesukker 
2½ dl piskefløde 
250 g hindbær eller jordbær
 
* Fremgangsmåde
1. Læg husblassen i koldt
vand 5 min. 
Skræl kiwifrugterne tyndt
og skær dem i skiver. 
Læg dem i en sigte og
hæld koghedt vand over. 
Lad dem dryppe godt af og kom dem i en skyllet randform. 
 
2. Lad fersknerne dryppe
godt af og gem saften. 
Skær fersknerne i tynde
både og læg dem op ad siderne i formen. 
 
3. Smag yoghurten til
med sukker og vanilje. 
Varm ½ dl af ferskensaften
og smelt den udblødte husblas heri. 
Rør det i en tynd stråle
i yoghurtblandingen. 
 
4. Pisk fløden stiv og
vend den i yoghurten. 
Hæld det i randformen
og lad det stå koldt nogle timer, eller til randen er helt stiv. 
 
5. Løsn randen langs
kanten med en lille kniv. 
Hold formen ganske kort
i koghedt vand og vend så desserten ud på serveringsfadet. 
Fyld randen med friske hindbær eller jordbær. 
Server koldt. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kiwi
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
 
----------- ooo OÔO ooo -----------