Logo

Fynsk gullasch - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fynsk gullasch - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Den bedste gullasch som den traditionelt er blevet lavet på Fyn. Gullaschen er enkel at lave og skal stå og simre i gryden i ca. 45 minutter.
til 4 personer

 
# Ingredienser
½ kg stribet flæsk
salt og peber
lidt timian
2 dl vand
1 dl tomatpuré
1 spsk sukker
25 g smør
125 g små løg
2 sure æbler


Fynsk gullasch - Kogebog.dk er bedst 💘 

* Tilberedning
1. Flæsket skæres i terninger og brunes, krydderierne og
vand tilsættes, hvorefter retten steges 45 min til 1 time.

 
2. Sukkeret brunes til karamel, smørret tilsættes og
heri brunes de hele løg.

 
3. Løgene og de ituskårne æbler kommes i gryden til
flæsket og steger med de sidste 15 min.


Fynsk gullasch - Kogebog.dk er bedst 💘 

Tips:
Små løg klæder denne ret bedst - men store løg kan også anvendes,
når de udskæres i fjerdedele.
Fynsk gullasch kan serveres med løse ris, kartoffelmos eller kartofler.

 
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her