Logo

Fondue bourguignonne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fondue bourguignonne

 
Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Høj pris. (4 personer)

 
# Ingredienser til Fondue bourguignonne:
800 g skært, velhængt oksekød (fx filet eller inderlår)
Fritering: ¾ l olie
Portionsskåle
Fonduegryde og -gafler
*
Sådan laves Fondue bourguignonne:
1. Skær kødet i mundrette stykker, fx terninger på 3 cm.
Fordel kødet i 4 portionsskåle.

 
2. Kom olien i fonduegryden og varm den op til 180 °C.
En franskbrødsterning på 1 cm skal blive gylden på et minut.

 
3. Lad hver især sætte deres kødterninger på fonduegafler og fritere dem i den varme olie.

 
Tips: Byd flutes og forskellige former for dip til, se Dip. Hele champignon, blomkålsbuketter og syltede løg kan sættes på fonduegaflerne og friteres med.

 
En blandet grøn salat, Bønner, hvide græske, skalotteløg, bagte, Cornichons eller Courgette-tomatfad er også fint som tilbehør.

 
I stedet for det dyre oksekød kan man bruge kødboller lavet af 500 g hakket oksekød, 1 æg, 1 lille hakket løg, salt og peber. Farsen blandes og formes til små boller, der sættes på fonduegaflerne og koges i olien.

 
Se flere opskrifter med Fondue
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 15.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her