Logo

Biksemad når den er bedst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Biksemad når den er bedst

 
Biksemad med spejlæg er en fantastisk måde at spise rester på. Ren forkælelse dagen derpå. Retten er et kæmpe hit  Vores opskrift er nem og giver en dejlig biks
4 personer.  Koge-/stegetid: ca 30 min.

 
# Ingredienser
750 g kogte kartofler (kolde, faste)
300 g kogt hamburgerryg, skinke eller en rest steg
2 løg
15 g smør
1 spsk olie
salt og peber


Spejlæg:
4 æg

10 g smør

 
Pynt: grofthakket persille
Tilbehør: rugbrød, ketchup, sennep og worcestersauce

 
* Tilberedning
1. Skær kartofler, kød og løg i tern.
Smelt smør og olie på panden, og steg kartofler, skinke og løg ved jævn varme, til det er gyldent og gennemstegt.
Vend rundt i retten under stegningen.
Smag til med salt og peber.

 
2. Varm en slip let-pande med smør.
Slå æggene ud et ad gangen i en kop.
Hæld dem forsigtigt på panden, og steg dem ved svag varme, til hviderne er stive.
Hvis du bedst kan lide gennemstegte spejlæg, så kan du vende dem og stege dem gyldne på den anden side.
Læg spejlæggene over biksemaden og pynt med persille ved servering.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her