Logo

Blinis med æg og ansjoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blinis med æg og ansjoser

 
Blinis er navnet på de små russiske pandekager, som normalt bages med boghvedemel og serveres med kaviar eller stenbiderrogn. Vi har bagt vores med halvt durummel og halvt hvedemel og serverer dem med en lækker æggesalat og ansjoser.
Arbejdstid: 20 min. Hviletid: 30 min. Bagetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer. ca. 12 blinis.

 
# Ingredienser til Blinis med æg og ansjoser:
1 æg
¼ tsk salt
1 tsk sukker
¼ liter mælk
50 g durumhvedemel
50 g hvedemel
25 g smeltet smør

 
Topping:
4 hårdkogte æg
1 dl mayonnaise eller cremefraiche
salt og peber
2-3 forårsløg (fintsnittede)
8-12 ansjosfileter
*

 
Sådan laver du Blinis med æg og ansjoser:

 
Blinis: Blend alle ingredienserne sammen og lad dejen hvile ½ times tid.
Bag dejen som små runde pandekager - det gøres nemmest i en blinis- eller spejlægspande.

 
Hak de hårdkogte æg og rør dem let sammen med mayonnaise eller cremefraiche.
Smag til med salt og peber og tilsæt fintsnittede forårsløg.
Anret æggesalaten på lune blinis sammen med ansjosfileter

 
TIPS: I stedet for ansjos vil lidt røget sild også være lækkert - det er "Sol over din hjemby".

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her