Vi tør vi godt love, at omeletten lever op til
sit navn! Denne omelet er et perfekt bud på en nærende og mættende omelet, som
er fuld af smag og krydderier
4 Personer
# Ingredienser
12 æg
½ liter mælk
1 dl kogte ris
1 løg, groftrevet
1 fed hvidløg,
fintrevet
salt og peber
smør til stegning
Topping:
4 forårsløg,
fintsnittede
1 rødløg, skåret i
ringe
1 spsk soja
1 spsk madolie
1 tsk jordnøddeolie
* Tilberedning
Pisk æg og mælk
sammen, og tilsæt ris, løg, hvidløg, salt og peber.
Hæld blandingen på
en pande med smør, og steg 4-5 min på hver side.
Krydr med salt og
peber.
Bland alle
ingredienserne til toppingen sammen.
Skær omeletten ud i
fire stykker, læg dem på hver sin tallerken, og
fordel toppingen ud
over.
Tips: Udskift evt. risene med kogte linser, bønner
eller lignende.
En omelet er 100
procent sikker, hvis den bliver stegt under et låg i 2 min.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.