Logo

Pont l'Eveque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pont lEveque 

 
Pont l' Eveque er en fransk komælksost, en såkaldt rødkitsost. Den gyldengule til teglrøde skorpe fremkommer ved, at osten vaskes regelmæssigt for at bevare fugtigheden. Efter nogen tid træder den karakteristiske farve frem, og osten er tilpas blød. Den må dog ikke være flydende, så er den modnet galt.
Fedtindholdet er 45-50%. Osten fås herhjemme som en lille kvadratisk ost. 12x12x4 cm.

 

Se andre opskrifter med Ost

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her