 
 
 
 
Prøv denne kalkunpostej der er et lækkert og sundt alternativ
til den traditionelle leverpostej. Den er nem at lave og kan holde sig 4-5 dage
i køleskab.
Godt til 8 personer 
 
# Ingredienser
2 skiver franskbrød
uden skorpe 
1 dl portvin 
1 løg 
3 fed hvidløg 
200 g kyllingelever 
800 g hakket
kalkunkød 
3 æg 
1 spsk timian 
salt og peber 
 
* Tilberedning
Læg brødskiverne i
en stor skål og hæld portvin over. 
Lad det trække i 10
min. 
Hak løg og hvidløg
fint. Hak leveren. 
Rør alle
ingredienserne sammen til en fars. 
Hæld den i en smurt
rugbrødsform og 
bag den i ovnen i 1
time og 20 min ved 180 °C. 
Skær postejen i
skiver og 
server den med
salat, groft brød og cornichoner. 
 
Se alle de bedste opskrifter med Kalkun
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.