 
    
✅ Sådan laver du en hjemmelavet karrysalat, der tager kegler HVER gang. Kom den fx ovenpå godt brød og kogte nye kartofler eller i en klassisk club sandwich...
2 stykker. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 15-20 min. 
 
# Ingredienser
2 skiver hvede- eller rugbrød 
250 g kogte nye kartofler 
 
4 spsk cremefraiche (18 % eller yoghurt 10 % fast græsk
type) 
2 æg hårdkogte og hakkede
1-2 tsk mild karry 
salt og friskkværnet peber 
2-3 stilke frisk dild 
2 stængler bladselleri 
4 blade grøn krølsalat 
Drys: 
bælgede friske grønne ærter 
 
* Tilberedning
1. Kog kartoflerne i 15-20 min i letsaltet vand. 
 
2. Hæld kogevandet fra, pil kartoflerne og afkøl dem. 
De smager bedst friskkogte, men kan godt holde et par dage i køleskab. 
Bland cremefraiche med æg, karry, salt, peber, dildbuketter
og udskårne bladselleri. 
 
3. Smør evt. brødet med smør, læg salat og skiver af
kartoffel på og øverst karrysalat og ærter. 
 
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, 
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.