 
 
   
Lækkert og dejligt smørrebrød med sprængt oksebryst med peberrod. Du har opskriften fra Kogebog.dk i afsnittet Mad for 1 (og mange)
Tilberedningstid: 10 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere. 
 
# Ingredienser
150 g kogt, sprængt oksebryst 
½ løg 
1 forårsløg
2 kviste persille
½ spsk sennep 
½ spsk reven peberrod
1 fed hvidløg 
½ tsk salt
½ tsk merian 
½ tsk reven citronskal 
1 knsp kommen 
salt og friskkværnet peber 
4 spsk mayonnaise 
½ tsk paprika
1 kvist persille
½ forårsløg
 
* Tilberedning
Kør det sprængte oksebryst igennem kødmaskinen på fineste 
indstilling sammen med løg, forårsløg og persillekviste. 
Rør det med sennep, reven peberrod og hvidløg, der er stødt
med salt i en morter. 
Krydr med merian, reven citronskal, kommen, salt og peber. 
Rør mayonnaise i. 
Smag til igen og fordel massen i en pæn skål. 
Pynt med paprika, persille og nogle ringe forårsløg.
 
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.