Logo

Bruschetta med parmaskinke – for børnekokke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta med parmaskinke – for børnekokke 

 
Bruschetta er en italiensk forret eller snack, der også er god som eftermiddagsmad.
Til 4 stk.

 
# Ingredienser
4 skiver hvedebrød
1 spsk olie
4-8 skiver lufttørret skinke, fx parmaskinke (50 g)
12 basilikumblade
15 oliven
1 lille squash (200 g)
1 tomat
100 g hård ost, fx parmesan- eller granaost

 
* Tilberedning
Tænd grillen i ovnen på 225 °C.

 
Pensl brødskiverne med olie.
Læg tynde skiver skinke, basilikumblade og oliven på.

 
Skyl squash og tomat og skær dem i tern.
Fordel dem på bruschettaerne.

 
Riv osten, og drys den over.

 
Bag brødene under grill i ovnen ved 225 °C i ca. 10 min., til de er gyldne.
Hold øje med dem. Serveres straks.

 
Se alle opskrifter For børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Drikke
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her