Logo

Kalkun cordon bleu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkun cordon bleu


Cordon bleu fra det franske køkken er virkelig nemt at lave og så er det er så lækkert at spise et stykke smagfuld kød med skinke og smeltet ost indeni.

Til 4 personer.


# Ingredienser

4 skiver kalkun, 600 g i alt

4 skiver skinke

4 skiver emmentaler

75 g smør eller margarine

salt og peber


Sauce:

1 hakket løg

1 hakket fed hvidløg

1 spsk olie

1½ dl rødvin

3 dl hønse bouillon

1 tsk maizenamel

50 g smør

salt og peber


Tilbehør: Båndspaghetti og smørdampede grønne bønner


* Tilberedning

Bank kødskiverne flade, fold dem sammen omkring skinke og ost og luk med en kødnål.

Krydr med salt og peber og steg dem i fedtstoffet på en pande i ca 5 min på hver side.


Sauce: Hak løg og hvidløg og sauter det i olien.

Tilsæt vin og bouillon og lad det koge ind.

Jævn saucen med maizenamel udrørt i vand.

Pisk koldt smør i og smag til med salt og peber.



Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,

Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her