Tilbehør. Arbejdstid: 30 min. Kogetid i alt: ca 1 time Skal trække: 4-5 uger. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Majspickles - Corn pickles
5 dl kogte majskorn (friskkogte eller fra dåse)
1 agurk
1 (rød) peberfrugt
3 løg
(æble)eddike
1½ dl vand
sukker (ca 2½ dl)
½ tsk karry
1½ tsk sennepspulver
2 spsk salt
½ tsk peber
tomater
konserveringsmiddel
Sylteglas eller -krukker
*
Sådan laves Majspickles - Corn pickles
1. Lad majskornene dryppe af i en sigte.
2. Skær agurken i terninger.
Befri peberfrugten for frøstol og kerner og skær den i
terninger.
Pil løgene og hak dem fint.
3. Kom majskorn, agurk, peberfrugt, løg, eddike og vand i en
gryde sammen med krydderierne og bring det i kog.
Lad det koge ca 5 min. uden låg og under omrøring.
4. Dæmp varmen, læg låg på og lad det koge ca 50 min. for
svag varme.
Vend af og til og tilsæt eventuelt mere eddike, det må ikke
koge tørt.
5. Skold og flå tomaterne, fjern kernerne og skær tomat
kødet i mindre stykker.
6. Tilsæt tomatkødet og lad majspickles'en koge yderligere 5
min.
Tag den fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel efter
anvisning på emballagen.
7. Hæld straks den færdige majspickles på rene glas eller
krukker.
Bind til med sylte papir.
Lad majspickles' en stå svalt 4-5 uger, før der spises af
den.
Tips: Server majspickles som tilbehør til koldt kød,
på smørrebrød og i sandwich.
Majskornene behøver ikke at være kogt på forhånd, men det er
lettere at pille eller skære kornene fra kogte kolber end fra friske.
Se alle de bedste opskrifter med Majs
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------