Frokost. Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Høj pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Tatar Lindstrøm
400 g skært, magert okseinderlår
4 æggeblommer
4 spsk kapers
4 spsk hakket rødbede
1 løg
Tilbehør: rugbrød og smør
*
Sådan laves Tatar Lindstrøm
1. Bed slagteren skære kødet ud på langs ad muskelfibrene.
Skrab kødet fri af hinder og sener med en tung, skarp kniv
eller mal det to gange.
Håndskrabet kød er bedst, men godt friskhakket oksekød kan
også bruges.
2. Hak det halve løg.
Ælt kødet med hakket løg, hakket rødbede (gem lidt til pynt)
og små kapers.
3. Form fire flade bøffer og anret dem på hver sin tallerken
eller på et stort, fladt fad.
4. Læg et par løgringe på hver bøf, anbring en æggeblomme
heri, eller stil den i sin halve skal, og pynt med kapers og rødbede.
5. Server rugbrød og smør til. Husk salt og peber.
Tips: Lidt sennep kan æltes i tataren.
Tataren kan også anbringes på cirkelskårne rugbrødsskiver.
Stødt rosenpaprika kan serveres til.
Se alle de bedste opskrifter med Tatar
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------