Pisket skummende og
med sprøde croutoner og masser af persille. Det er en suppe, alle kan lide - Det bliver så godt
Til 4-6 portioner. Tilberedning:
35 min.
# Ingredienser
8 dl grønsagsbouillon
4 dl hvidvin,
sauvignon blanc
2 dl piskefløde
80 g flûte
½ bundt persille,
som hakkes.
6 æggeblommer
salt, peber, muskat
og sukker.
* Tilberedning
1. 8 dl grønsagsbouillon koges op.
4 dl hvidvin og 2 dl
piskefløde tilsættes.
Det koger ind 10
minutter ved stærk varme og uden låg.
2. 80 g flûte skæres i meget tynde skiver og
lægges på en plade.
De ristes gyldne i
den forvarmede ovn ved 200 °C (varmluft 180 °C) i 6-8 min.
De grove stilke
rives af ½ bundt persille, som hakkes.
3. 6 æggeblommer kommes i en stor skål.
Tilsæt suppen lidt
ad gangen under omrøring.
Hæld den tilbage i
gryden og pisk den op, til den bliver cremet.
Bliv ved med at røre
i den hele tiden.
(Pas på: Suppen
må IKKE koge, for så får æggeblommerne den til at skille).
4. Suppen krydres med salt, peber, muskat og
sukker.
Den anrettes i suppetallerkener
med persille og croutoner.
Energi pr. portion
(til 6): 5 g protein, 17 g fedt, 9 g kulhydrater. = 225 kcal (944 kJ)
INFO: Terlan er en kommune i Sydtyrol i det nordlige Italien
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.