Logo

Asier - info

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Asier - info

 
Asier: Engelsk: Cucumber. Latin: Cucumis Sativus

 
Sæson: Dansk: oktober-november. Import: oktober-november

 
Holdbarhed: 6-8 dage ved 12-14 °C

 
Anvendelse: Skylles. Skrælles og halveres - hvorpå kerner og det svampede frugtkød fjernes.
Anvendes til syltning. Svind: ca 30%
En asie er et stykke syltet asieagurk. Asier syltes ved, at asieagurken skrælles og flækkes på langs. Kernerne fjernes, og hulrummet fyldes med salt. Når saltet har trukket væden ud af agurken, skæres den i stykker - se billede nederst, lægges på glas og overhældes med en blanding af vand og eddike tilsat krydderier.
Asier anvendes som tilbehør til mange varme retter og som pynt på smørrebrød.

 
Frysning: Asien kan godt fryses og er bedst egnet til syltede asier efter optøning. Blanchering er ikke nødvendig. Den skrælles, skæres i skiver og tøs op i stærk eddikemarinade.

 
Asier er en agurkevarietet. Oftest anvendes de modne, gullige asieagurker. Størrelsen varierer mellem ½ og 2½ kg.

 
Opskrifter med asier

 
Tilbage til Råvarer.

 
Asier - info

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 14.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Prøv
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her