Logo

Chili- og pebermarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili- og pebermarmelade

 
Det lyder måske vildt, men det smager forrygende godt! Og med syltesukker er det pebernemt.
ca. 1½ liter. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min.

 
# Ingredienser til Chili- og pebermarmelade:
4-6 friske chili
3 peberfrugter
¼ liter eddike
1 kg syltesukker
*

 
Sådan laver du Chili- og pebermarmelade:
Skyl chili og peberfrugter, og halver dem på langs.
Fjern frø og mellemvægge, og skær dem i grove stykker.
Hak chili og peberfrugter fint i en foodprocessor, og kom dem i en gryde.
Tilsæt eddike, og kog det igennem i 5 min - fjern skum undervejs.
Rør syltesukker i, og kog marmeladen i 5 min under omrøring.
Tag gryden af varmen, fjern evt. skum, og hæld marmeladen på skoldede glas.
Luk dem til med det samme, og opbevar et koldt og mørkt sted.

 
Nyd marmeladen som tilbehør til koldt kød, kylling, som smagsgiver i sauce og dressinger og som tilbehør til kraftige oste.

 
Kogebog.dk har mange dejlige marmelade-opskrifter - Se flere dejlige opskrifter HER

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Oksekoed
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her