Logo

Geleringstest - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Geleringstest - prøv Kogebog.dk først 💘 

 

Den enkleste prøve er at dyppe en ske i saften og

derefter løfte skeen så højt over gryden, at saften bliver afkølet.

Hvis den sidste dråbe på skeen bliver hængende, er geléen færdig.
 
Geleringstesten bruges til at teste om din gelé, marmelade eller syltetøj vil sætte sig, når den er kølet hel ned. Det er en god idé altid at tjekke konsistensen på det du sylter inden, det hældes på glas.
 
Geleringstest
Start med at komme en tallerken i fryseren, så den er helt kold, når du skal lave geleringstesten. Tag en skefuld af den varme marmelade, syltetøj eller gelé og kom den på den kolde tallerken fra fryseren og lad det køle lidt af.
 
Hvis du kan trække en streg gennem marmeladen eller syltetøjet, uden at det løber sammen, er konsistensen tilpas og det kan hældes på glas.
Hvis geléen trækker skind på overfladen og ikke løber sammen, når du trækker en finger gennem den, er den klar til at blive hældt på glas.

 

Se alle de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade og gelé

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad bruger du mest mobiltelefonen til?









Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her