Logo

Kirsebærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebærmarmelade 

 
Kirsebær bliver til en fin marmelade med en intens smag af hindbær og ribs. Marmeladen er nem at lave, og denne hjemmelavede smager bare bedst
Tilberedningstid: ca 30 min. Kogetid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
1 kg syltede kirsebær (se opskrift syltede kirsebær)
400 g hindbær
400 g ribs
1½ kg sukker
konserveringsmiddel
 
* Fremgangsmåde
1. Skyl og udsten kirsebærrene.
Kom de skyllede ribs og hindbær i en gryde og kog dem ganske kort eller til de begynder at safte. Mos bær og saft gennem en sigte og kom dem i gryden.

 
2. Tilsæt de udstenede kirsebær og sukker.
Lad det koge ved svag varme i 20 min, mens der røres.
Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel.
Hæld straks på rene glas og luk.

 

Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær


Kirsebærmarmelade 

Kirsebærudstener (set til 80 kr i Imerco)

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her